En sammanfattning.

I och med att det går ett gäng dagar mellan mina besök här så ska jag ge er en sammanfattning av det som hänt sedan sist.

Hockeyn går framåt. Vi gör enorma framsteg med små medel. Jag och Hasse gör allt för att höja varje individ för att på så vis göra laget bättre. Passion och engagemang är två ord som folk slänger sig med i tid och otid. Men juniorerna i Vallentuna anno 2011/2012 lever verkligen upp till det. Vi är inte bäst i stockholm, långt ifrån. Men det finns en vilja hos spelarna att bli det.

Med 13 man åkte vi till Bålsta. J18 turnering. De andra lagen var 17-20. 4 matcher på en dag. Efter stundtals briljant spel (blandat med mindre bra såklart) vinner vi turneringen. På det hela taget var vi det bästa laget. Kanske inte individuellt den här gången men vi spelade som ett lag. Vi krigade för varandra och alla förstod sin uppgift.

Dagen efter har vi J20 match hemma mot Sollentunas elitlag. 7 av de 13 som spelade dagen innan spelar igen. Idag är vi återigen 13 man. Trots det har vi 1-1 långt in i tredje perioden och den andra perioden vi gör, den skulle göra vilken tränare som helst stolt. Tyvärr får vi ett matchstraff och Sollentuna kan göra två mål i PP.

KARAKTÄR!

*********

Hammarby. Det finns inget positivt att säga. Vad fan i helvetes jävlar håller ni på med? Tid för en RIKTIG utrensning på alla plan! De enda som håller klass är vi, supportrarna.

Bajen Fans Hockey; Lär Hammarby Fotboll. Äkta passion och vilja. Division 1 här kommer Bajen!

*********

Många bollar i luften nu. Många projekt att knyta ihop de närmaste dagarna. Härligt när det händer saker. Utmaningar är det man lever för.

Match ikväll med J18; Spånga borta. Se om vi har lärt oss något sedan sist.

Nu; Möte med Ungdomsansvarige Henrik.

Hej,
Jimmy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0