Ursäkt, med mera.

Jag ber, med de vänligaste ögonen jag har, om er mina kära läsares ursäkt. Jag har inte skrivit på ett bra tag, det är inte okej. Ni är inne här fortfarande enligt statistiken, och jag kan inte ens leverera ett litet inlägg. Skämmes ta mig faen.

Men, jag är hockeytränare till yrket. Jag har slitit som ett djur senaste veckorna, det kommer läggas upp en liten snabbversion av dessa veckor imorgon. Det lovar jag! På heder och samvete osv.

I övrigt spritter och bubblar det av fotbollsabstinens i min något för tillfället otränade kropp. Att få tåga in på södertälje arena den 11 april kommer bli magiskt. Att se Hammarby anno 2011 kommer bli en fröjd. Bortapremiär har blivit en tradition för mig och min käre far. Oavsett om vi det varit Ljungskile, Elfsborg, Ängelholm eller i detta fall inom SLs tröga nät. PL, Lal, SA, B1 osv är inget mot S1. Äkta genuin fotbollskultur ute på den härliga svenska landsbygden, och på betongklumpen jag älskar.

Att åka tåg är trevligt. Att leda ett hockeylag det bästa som finns. Ville bara få det sagt såhär på natten då man trots utmattning ligger och njuter av en helg fylld med de grabbar jag i alla väder står bakom; Vi är ett lag, jag sitter inte på en piedestal (stavning på den?) och tror jag är "the shit". Jag är en av er, en av killarna. Vi har gjort det här tillsammans med ett ständigt (nästan i alla fall) leende på läpparna. Vi är proffsigare, mer mogna, mer nyfikna och törstiga på nya kunskaper allihopa inklusive undertecknad. Det är det som gör oss till en grupp hockeyspelare och tränare som kommer att gå långt.

Jag talar i föregående stycket om VBK 96. Mer om själva turneringen kommer under morgondagen, hav tålamod.

Blev mer än jag tänkt från början, kan inte sluta skriva när jag kommit in i "flowet". Som en bra match, man vill inte sluta spela, inte sluta trycka på rätt knappar.

Ha lite sömn, sen är det på ett igen bara!
Jimmy


Sara Varga!

Vilken jävla låt. Helt sinnesjukt bra. Ville bara säga det. Mer kommer, haft så mycket på senaste tiden.

Sara Varga - Spring för livet.

Lyssna, tänk efter, lyssna igen. Ta in känslan, inte många som vågar säga det som hon säger med låten.

Eder,
Jimmy

Kämpar.

Tungt just nu. Enda ljuset är mitt jobb. Det ger mig kraft och energi att orka kämpa emot, emot allt negativt.

Snart börjar elitkvalet för J18, ska bli fantastiskt kul att se vad vi kan göra där. Vi ska framåt, chocka och ge alla lag en rejäl match. Det viktigaste är att vi själva är stolta med vår prestation. Sen om vi går upp eller inte, det får tiden utvisa. Men vi går för det, var så säkra.

96ornas säsong går mot sitt slut. Vi vann första omgången i slutspelet och ska möta stockholms bästa lag på onsdag. Det blir en utmaning kanske för övermäktig. Men med lite medstuds, underskattning och vassa kontringar ska vi göra ett bra försök.

Annars båser det sköna vindar i min karriär, bara att blicka framåt.

Nu tar vi lördagkväll med en kall cola, en påse polly och FM.

Jimmy

Vidriga as!

Finner inga ord för vad jag känner just nu. Det finns så många sjuka människor där ute att man blir gråtfärdig. Kämpa!

Edsbyn borta, en magnifik resa!

Sandviken hemma imorgon, tar vi dom imorgon, går vi till Uppsala. Guldet sak försvaras.

God natt,
Jimmy

Uppsala, här kommer the big green machine.




Fan alltså, voltaren är rena döden. Foten känns något bättre men huvudet och magen är inte riktigt lika nöjd. På dagarna blir man trött, lyckades till och med somna på soffan i ishallen mellan två träningspass idag, som Fredrik Stridlund tyckte var kul och fick med på kort. Sen på kvällarna vill inte magen vara med så att somna är nästintill omöjligt. Men man får se allt från den ljusa sidan, foten läker förmodligen på bästa sätt så att man snart kan vara i skridskorna igen. Trött på att inte få vara på is.

Läkaren sa minst en vecka utan skridskor, jag sa max en halv. Vi var inte överens där men jag får väl lite på expertisen i den här frågan. Det viktigaste någonstans är att foten blir bra så att jag slipper gå som en 80åring. Jag tycker inte synd om mig själv, bara att hugga i!

Har kört tre fyspass idag, i åldrarna 9-13. Ja ni kan ju räkna ut själv hur det ser ut. Men det är alltid kul att ge tillbaka till klubben som fostrat en.

----------------------------

Kokade på zinken igår. Inte varit ett sånt tryck på länge. Kändes som alla 4,300 bar fram den gröna maskinen till seger. Hela laget spelade propagandabandy och körde över Edsbyn. Vi fruktar ingen, inte om det ser ut som igår. Så åk upp till Edsbyn, hämta hem semifinalen till zinken så rullar vi över Sandviken av bara farten. Vi SKA till studenternas.

Gör mig klar för ytterligare två träningar. Ska bli kul faktiskt!

Jimmy


RSS 2.0