Hårt arbete lönar sig.

Visst är det så? Vad det än gäller i livet så får man ingenting gratis, det gäller att jobba för det. Om det så gäller en tjej/kille, ett jobb eller en lek med puck och klubb. Ska man bli bra och framgångsrik måste man göra jobbet, vara konsekvent och ha stora öron. Vilja lära sig nya saker och applicera det på sitt agerande. Det är i alla fall min åsikt.

Tre matcher i helgen, tre vinster; 0-3 blev 10-3 i lördags med J20. Stundtals bra, stundtals mindre bra. Finns att jobba på, som det ska vara. J18 gör en riktigt bra match på söndagskvällen och slår det förväntade topplaget Arlanda med 5-2. Aggresivitet, ödmjukhet och en jävla inställning vann den matchen åt oss. Idag måndag vinner J20 med 11-0. 11-0 är 11-0 men det finns återigen mer att ta utav.

I övrigt finns inte mycket att tillägga en dag som denna. Hockeyn tar upp mycket (all) tid men det är så det ska vara när säsongen är i full gång.

Jimmy

Helgen.

Vi kan börja där vi slutade sist. Match mot Spånga borta. Inget att prata om. Första periden säsmt iår och 0-4. Därefter spelar vi upp oss och de två följande periderna är faktiskt hyggliga. 1-5.

Fredag och en ny matchdag. Nu tar vi oss långt söderut för match mot Huddinge i klassiska björkängshallen. Inte heller något att skriva hem om i ärlighetens namn. Vi möter ett i (återigen) ärlighetens namn dåligt Huddinge. Vi är omständiga i allt vi gör, ska göra det själv, spelar i sidled och håller pucken för länge. Vi vinner matchen med 6-3 tillslut. Stort plus till vår tredjekjedja som gör ett hästjobb hela matchen vilket resulterar i tre mål på kontot.

Lördag. Ja ni kan säkert räkna ut vad jag gjorde. Jag var i en ishall. U15 lagets tränare bortrest vilket gjorde att jag och ungdomsansvarige Henke S tog hand om coachningen. Resultatmässigt ingen succé men killarna hade roligt och de kanske till och med lärde sig lite mer om ishockey.

Söndag. Guds vilodag. Faktiskt min vilodag också på sätt och vis. Dagen spenderades laddandes batterier medans kvällen spenderandes i ishallen tränandes hockey.

Man kan väl säga att helgen har gett mycket i hockeyväg. Mindre i andra vägar. Men är man hockeytränare och har valt det som sitt yrke så är det så det är. Och det är så förbannat roligt.

*******

Jag har inte mycket mer att kommentera just nu. Inte så mycket mer att tillägga. Jag återkommer imorgon med lite annat förutom hockey.

Att följa sitt hjärta är fem ord som jag köpt, man kan bara förlora och hålla huvudet högt. Eldkvarn. Så sant!

Jimmy

RSS 2.0