Luuuring!

Haha nu trodde ni säkert att jag skulle utelämna mina vänner men icke sa nicke. Det ni nu kommer att få läsa är ett hundra procent sant, så ser mitt nya liv ut.

Förra veckan var utan att överdriva den bästa i mitt liv. Jag har lärt mig så mycket om livet och om hockey att jag snart spricker. Jag kommer ALDRIG mer ljuga för någon, kommer aldrig emr försöka spela någon annan. En av Sveriges bästa tränare sa till mig i början: Var bara dig själv. Jag var mig själv och jag tror det blev succé. Många av killarna tycker vi gjorde ett bra jobb. Och det är det viktigaste för mig, att killarna är nöjda. Jag skiter i om föräldrarna grinar för att Bosse inte fick sin laxpaté på kvällsmaten som det stod i inbjudan. Är grabben nöjd och skiter i mackan så är det väl värt varenda krona ändå?

Hela veckan gick i något som jag skulle kalla humorns tecken. Jag har skrattat så jag har gråtit, jag har fått andra att skratta. Jag har lärt mig massor av hockey och jag har förhoppningsvis lärt ut en del hockey. Jag har blivit utskälld av en linjedomare i elitserien när jag hade rätt fast han ville tydligen inte höra en 21 åring säga åt honom att han missat saker i sin bedömning. Men vi är ju bara människor så jag ville inte skälla på honom, ville bara påpeka att även elitseriedomare kan göra fel. Tydligen inte. Den andra domaren bara skrattade när jag sa det.

Jag har sett fantastiskt drivna unga hockeyspelare, sett fantastiskt duktiga hockeytränare och ledare. Sett skräckexempel på föräldrar och träffat sköna föräldrar. Men när jag summerar allt så har jag lärt mig massor.

Jag har träffat underbara människor som jag kommer vårda i resten av mitt liv, och jag har gått genom furudal och sett spöken, vaknat upp och blivit en annan människa. Jag har träffat mytomaner och jag har träffat folk som ALDRIG ljuger. Vill ni veta en sak? Jag kommer aldrig mer ljuga i hela mitt liv! Om det inte är så att jag måste för att klara livhanken.

Jag kommer alltid hädanefter att vara mig själv och om någon inte gillar det, fuck off. Jag vill bli älskad för den jag är och inte behöva spela någon annan. Som jag ibland försökt göra tidigare.

Jag har använt humor som ett sätt att lära ut i hela mitt liv och när elittränare och spelare som man endast sett på tv gör samma sak så vet man att man är något på spåret. Att hela tiden vara sig själv. Jag är bara 21 år och jag är inte bäst, jag är långt ifrån det. Men jag vill bli och kommer ge allt för att vara lycklig i resten av mitt liv. När motgångarna kommer, kommer jag tänka på den här veckan och känna att jag duger. Till och med åt forna elitspelare.

Till er som tryckt ner mig vill jag bara säga en sak. Ni är ingenting i mina ögon. För jag har träffat folk som tycker jag gör bra saker, och dom är så jävla mycket bättre och mer framgångsrika än er.

Jag kommer aldrig rädda några liv i afrika eller förhindra några jordbävningar. Men kan jag se till så att några unga hockeyspelare är nöjda, har roligt och får ett bättre liv så är jag mer än nöjd. Hellre att jag lyckas producera eller hjälpa någon till elitserien än att jag själv kommer dit. På fullaste allvar nu. Tor mig eller ej, jag har insett saker som jag tror många skulle må bra av att inse.

Mina vänner, mer kommer att komma. Men just nu var det här det jag ville skriva. Jag skriver för mig själv och om jag kan hjälpa någon så är jag bara glad. Antingen tror du på det jag skriver eller så gör du det inte. Ni som var i Furudal v.25 vet att allt är sant. Det duger för mig.

Till alla som ljuger vill jag också säga en sak. Ni ljuger för att verka intressanta och för att ni tror att ni inte duger som ni är. Ni duger som ni är. Var er själva så löser det sig, eller hur F.S.?

Det finns heller inga rätt eller fel här i livet, bara olika vägar att gå. Välj den väg du tror på, kör på din linje så får vi se vem som tar sig längst.

Imorgon gör jag västkusten säker med mitt resonemang, hoppas jag. Var lugn och sansad, det vinner både du och dina medmänniskor på.

Tack till alla som hjälpt mig under åren och tack till alla er som fick mig att inse att jag är bra som jag är.

Med glimten i ögat når man långt, med skrattade nära når man längre, med hårt arbete blir man bäst.

Ha det bra så hörs vi.


Jag skulle kunna gå genom eld för att få den här regskylten när jag tar körkort :)



Värdens bästa practical joke, genom tiderna. ( Nu ljög jag kanske men allt är ju relativt ) Jag var blöt kan jag säga... 32 vattenflaskor rätt ner på huvudet :) Fly? Nej för fan, killarna älskade det och då skrattade jag bara!


RSS 2.0