Svar.

Jag pissar inte på någon. Tvärtom. Jag ifrågasätter bara de 5,7 % som röstade på SD. Jag ifrågasätter deras faktiska politiska kunannde. Vill vi ha främlingsfientlighet i riksdagen? Jag har läst igenom hela sverigedemokraternas riktlinjer (går att finna på deras hemsida), har du?, och under i stort sett varje rubrik tas invandringen upp. De vill minska invandringen med 90%, de vill endast ha svensk kultur i sverige, det handlar mycket om hur svenskar diskremeneras av invandrare osv. Läs själv.

Min åsikt är att sverigedemokraterna är ett främlingsfigentligt parti som lyckats väva in de åsikterna i fina ord. Läser man mellan raderna och har lite i huvudet så förstår man det.

Okej, att kalla alla SD för nazister var såklart att ta i. Det ber jag uppriktigt om ursäkt för. Jag var förbannad igår... Men jag står för att likt i tyskland på 30-talet så har vi nu ett nationalsocialistiskt parti i vår riksdag.

Jag har på ett nyanserat och kritsiskt sätt behandlat sverigedemokraternas inträde i riksdagen. Visst, det smög in sig lite hårda ord igår i all ilska.

Istället för att skriva att jag pissar på SD, sverige åt svenskarna och att jag borde läsa historia; kan du väl kommentera sakfrågorna jag ställde i inläggen från igår? Jag kan historia, testa mig.

För det är lite märkligt att alla tre kommenterarerna är från samma ip-adress...

Som jag skrev igår, jag är för åsiktsfrihet, ni får tycka vad ni vill. Men ni måste då också kunna lägga fram argument i sakfrågorna. Jag är absolut för demokrati, det är den enda regeringsform, men de flesta som röstar på SD vill inte ha demokrati tror jag. De vill röra om i grytan, de är missnöjda med samhället och vill jävlas. OM SD blir sveriges största parti kan jag lova dig att du kommer att se likheter med Tyskland på 30-talet. Men som sagt, alla får göra sin röst hörd. Nu är det gjort och jag vill höra mer om sakfrågorna.

En sista sak som är viktig att poängtera; Vad har min blogg med min roll som lärare att göra? Det här är min privata blogg där jag skriver mina privata tankar.

Jag vill ha debatt, på en hög nivå,
Jimmy


Kommentarer
Postat av: Togge



Väldigt många blir upprörda över att Sd kom in i riksdagen.

Men som jag skrivit i inlägg på FB så förundras jag över folks tystnad när det pågår deportering av människor alá Hitler i Frankrike i skrivande stund.

Det är förjävligt att Sd fick 5,7 % röster i valet.

Men att protestera mot att våra unionsbröder skickar folk över gränserna p.g.a etnisk tillhörighet verkar det inte vara nån som har reflekterat över?

Jag kan lägga upp en lista på säkert 10 saker som jag tycker är värre än att Åkesson har fått lite missnöjesröster i riksdagsvalet.

Men som sagt "Det vi inte ser mår vi inte illa av"

2010-09-20 @ 15:48:29
Postat av: KGB - Gubbängen

Om du nu är så bra på historia, ge tio exempel på regioner i historien som lyckats med ett mångkulturellt samhälle, om du gör det ger jag dig hundra på platser där det misslyckats.

2010-09-20 @ 19:15:02
Postat av: Jimmy från min iphone.

KGB-Gubbängen: Du fick mig, grattis. Jag kan inte nämna tio regioner där mångkultur funkat perfekt. MEN, jag kan nämna ett antal regioner där politisk vision om enfald ödelagt för många människor. Jugoslavien 90 tal, Tyskland 30-tal, Nordkorea fortfarande, Sovjet under stora delar av 90, Sydafrikas apartheid regim osv. Kan du nämna några platser där enfald fungerat perfekt?



Jag vill återigen poängtera aatt den rådande integrationspolitiken inte fungerar på

Bästa sätt. Något borgarna även erkänt. Vi måste kunna lösa detta utan SD. En annan anledning tull att jag tvivlar på SDs politiska kunnande är deras brist på

Svar i övriga frågair. Läser man deras partiprogramm eller hör dem prata är det nästan

Bara invandringen som är Sveriges problem. Har Vi inte fler problem att ta tag i än att det bor

Många muslimer i Sverige?

2010-09-20 @ 20:47:01
URL: http://luslouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0