Osv.

Förlust i fredags kväll, seriepremiären, tyvärr. Vi gör en okej insats, inte mer. Två skitmål och vi fick jobba i uppförsbacke återigen. Matchen slutade till sist 3-1, sista målet i tom bur. Vi får jobba vidare, gnugga på, och fortsätta utveckla oss. I takt med att vi blir bättre kommer poängen att trilla in.

Imorgon är det derby, Ormsta J18-Vallentuna J18 2. Vi ska ge allt för att vinna, det finns inget annat. Vad kan vara mer motiverande än att kliva in på isen och veta att ens lokalkonkurenter står på andra sidan isen? Det är något man måste lära sig att hantera, tävlingen.

För övrigt har det inte hänt så mycket spännande, därav den dåliga aktiviteten på el bloggo. Bajen bandy vinner planenligt, BF Hockey ångar på. Jag har inkasserat mina första högskolepoäng, katching. Och så vidare.

Nästa vecka händer mer spännande saker att skriva hem om, då blir det lite fart här.

En fundering; Vad är er drivkraft här i livet?

Det är ödsligt, tomt och trist. Men det finns en glöd som håller oss på banan, som håller oss levande. Glädjen inför livet. Glöden att hålla oss levande för att sedan komma ut som vinnare på andra sidan. Hårt jobb, mina vänner, hårt jobb.

Kämpa,
Jimmy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0