Glad.

Tungt att gå upp imorse. Sent hem från Enköping, somnade sent och gick upp tidigt. Inget bra ispass imorse, många trötta huvuden och många trötta kroppar. Vi jobbar på, tror ändå att spelarna får ut en del av hockeygym passen. Man ska komma ihåg varför man tränar; för att bli bättre och utvecklas hela tiden.

Läser i sportbladet att AEG ska storsatsa i Hammarby, pumpa in nya friska miljoner, ta sitt ansvar och ta upp oss i allsvenskan igen. Skönt, och roligt att AEG äntligen tar sitt ansvar för den klubb de misshandlat i flera år. De har äntligen kommit underfund med att det blir ohållbart med en hyresgäst i superettan. Verkar som att de verkligen menar vad de säger den här gången. Känns som vi nu kan få lite lugn och ro inför nästa år och bygga upp ett lag från grunden med Roger som kapten på skeppet.

På onsdag spelar vi en otroligt inspirerande cupsemi mot Kalmar. 90 minuters hårt arbete, en vinst och vi har chans på europaspel nästa år. Skulle vara oerhört viktigt för klubben.

Läser vidare att Wayne Rooney tagit sitt förnuft tillfånga och skrivit på för fem år i den klubb som tagit hand om honom, fostrat honom och hjälpt honom under alla år. Bra gjort Wayne, riktigt bra.

Snö ute, love it. Jag är en av de få individerna i det här landet som trivs bättre under det kalla halvåret än det varma. En av anledningarna är förstås hockeyn, en annan är dynamiken som uppstår. Lär er uppskatta en kall vinterdag, knastrande snö och en sol dansande på det snövita landskapet. Helvete vad underbart det är.

Detta skrev jag igår, men fick inte upp det förens idag.

Jimmy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0