VM.

Ja, Dominech hann bli ovänn med en person till, Sydafrikas förbundskapten. Nej, Lasse krånglade sig inte vidare. Ja, Ji Sung Park visade var han spelade. Nej, Tshabalalalala kan helt enkelt inte uttala sitt eget namn.

För övrigt är det ju omöjligt att tippa VM. Så många skrällar har väl aldrig skådats på så kort tid? Eller ser ni dem komma? I så fall är det upp till bevis! Kan inte säga att Rooney är kung, kan verkligen inte säga att Messi är någon flopp, han är stundtals sådär briljant som bara Messi kan vara. MEN, han har inte gjort mål än som jag förutspådde.

Hur ska detta sluta? Efter den här starten skulle det inte förvåna mig om vi får se Uruguay i final, eller typ Schweiz. Nej men så långt ska vi väl inte ta det. Hoppas fortfarande England kommer. Diegos pojkar ser ruskigt starka ut. Speciellt framåt, ska bli kul att se deras backlinje testas på riktigt. Brassarna är ju ett LAG den här gången, kan räcka långt. Tyskarna kan man aldrig räkna bort, inte efter deras första match. Spanien är poesi, stundtals. Men jag videhåller, ska man vinna VM kan man inte ha spelare från Liverpool på plan. Om spelaren i fråga in heter Gerrard. Holland och Portugal vill nog också vara där och nosa men de räcker nog inte ända fram. Glömt något?

Ni ska se, att när vi står där den 11 junit så är det två av de här lagen som står på varsin halva. Trots alla skrällar.

Kul att se Wikegård i VM magasinet. Vilken härlig kille, vilket engagemang. Hans "vikten av en gemensam värdegrund" är så rätt, så rätt. Vikten att ha en ram, att vara i den och att inte kliva ut. Kliver man utanför ska det få konsekvenser. Hur ska man annars motivera de som håller sig i att fortsätta med det?

Nu är det sovdags. Läs och kommentera gärna om ni inte tycker som jag. Eller om ni har tillägg, avdrag eller något annat att säga.

Hörs imorgon.

Vad är skillnaden på dig och mig?

En fruktansvärd författare,
Jimmy


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Slovenien-England 2

USA-Algeriet 1

Ghana-Tyskland 2

Australien-Serbien 2



2010-06-23 @ 01:05:22
Postat av: Linus H

Slovenien-England 2

USA-Algeriet 1

Ghana-Tyskland 2

Australien-Serbien X

2010-06-23 @ 06:55:03
Postat av: Louise

Slovenien-England 2

USA-Algeriet 1

Ghana-Tyskland X

Australien-Serbien X

2010-06-23 @ 11:41:59
URL: http://luslouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0