Väl rutet.

Louise tankar om semester:

 "Vad är det för poäng med att stressa när man äntligen har semester? Tror det är ett ganska vanligt problem för en del människor under semestern. 

Jag tror att många vill hinna med så mycket så möjligt nu när de äntligen är lediga. Det är klart man vill hitta på saker och kanske åka iväg. Men ibland är det lite hets att man ska hunnit med en hel massa under ens semester när det viktiga egentligen är att man ska få slappna av och ta det lugnt. Tänk på det under din semster!"

***
Verkligen hammaren på spiken. Precis vad jag anser att ens semester ska vara. Fylld med det du vill. Inte massa hets och grejer utan det du vill. Ta det i din takt, den takt där du känner dig bekväm och kan må bra. Säger inte att man måste ligga still, gör saker. Men gör det lugnt och fint, må bra. Viktigaste. Sen när jobbet börjar igen, då kör vi igång och stressar. Ta tillvara på semestern nu.

Stress? Vem är det egentligen som gör dig stressad? Jobbet? Familjen? Vännerna? Tiden? Svara gärna på det så återkommer jag i ämnet lite senare.

Är du stressad vännen? Kör du på för högt varv? Stanna då. Känn efter. Lugna ner dig, andas. Tänk efter. Gör om, gör rätt. Just det, din takt. Ingen annans.

xoxo,
Jimmy


Kommentarer
Postat av: Jesper

Paraguay-Japan 2

Spanien-Portugal 1

2010-06-29 @ 13:41:34
URL: http://jepsers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0