En månad, vart fjärde år.

Äntligen dags för detta magnifika skådespel. Ni som är ointresserade av sport förstår säkert inte hur man kan vara så fäst vid en idrott, en händelse. Det är inte meningen att ni ska förstå heller. Men kväv oss inte, kväv inte oss som älskar sporten. Vi låter er hållas med konst, musik, mode m.m. Vi har sporten att gå till. Fotbolls-VM, äntligen, kom!

Trodde på England iår. Det var deras tur kändes det som, Capello hade fått ordning på bitarna, ett riktigt bra kval i ryggen och gott om självförtroende. Men efter att ha sett ett par matcher på slutet börjar jag undra. Blir det fjärde gången gilt eller går det som vanligt? En sak som är säker är ju vart mina sympatier är i sommar i alla fall.
Lästa på Sportblade igår att Capello ledsnat haha, skäller ut allt och alla. Sjuka regler. Ja det slutar nog som vanligt ändå. Jävla balongförsäljare. Come on you England!

VMs flopp kommer bli Messi, utan min tvekan. Den pressen killen har på sig är omänsklig, han klarar aldrig att bära ett uselt Argentina på sin arma axlar. Maradona var ett geni, han är en jävla idiot.

Kungen blir Rooney, hoppas hoppas. Kan bli nån Spanjack eller Tysk också. USA kan bli en skräll, synd på Charlie bara!

Tyskland är ju fan alltid livsfarliga, Italien är mätta plus ett dåligt lag men räkna aldrig bort Gli Azzurri. Frankrike kan komma, Argentina? nja eller kanske. Brassarna är bra, väl sammansatt lag.

Ja som ni märker, ett jäkligt ovisst VM väntar. Kul? Det är ju för fan helt jävla underbart!

"Fotboll är ett enkelt spel, först spelar man 45 minuter sen 45 till. Sen vinner Tyskland på straffar" Gary Linecker.

Lets have it!

Fotbollsälskaren,
Jimmy


Kommentarer
Postat av: Malin

Äh lägg av! Du kan ju inte säga att Messi är en jävla idiot! :O han är ju kung, seriöst. Han har en jäkla press på sig men han kommer inte floppa totalt, inte en chans. Men det e klart, - i Barcelona har Messi spelare på sin egen nivå, till skillnad från i Argentina. Det är väl ungefär som när Zlatan kör i Sverige, då är han aldrig bra :s

2010-06-14 @ 23:23:06
URL: http://shanghaiginger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0